Info > Prensa
"Indrets somiats", galería Barnadas
por la Redacción La Ventana del arte

LA VENTANA DEL ARTE, mayo 2017


Els dos artistes que presentem en aquesta propera exposició comparteixen generació, un extens currículum artístic i una acurada tècnica pictòrica fruit de moltes hores a l'estudi i d'un talent innegable. Tots dos s'expressen a través d'un dibuix impecable i d'una moderada i harmònica paleta de colors.


Leo Wellmar Estocolm, 1965

Creadora de bells, delicats i gairebé impossibles paisatges.
Els seus característics reflexes misteriosos, són més propis d'un somni que d'una realitat.
En l'obra apreciem la voluntat d'escapar del realisme per endinsar-nos en un simbolisme enigmàtic on la breu i elegant gamma de colors hi juga un paper principal.

La pintora ens mostra una natura verge en estat perfecte i una bellesa perenne que regna per damunt de tants conceptes i ambdues nodreixen la nostra espiritualitat.

Admirar la seva obra és un exercici de meditació.
Presenta una desena d'obres.
Mides: de 54x54 cm a 130x162 cm
Preus: de 1.000 € a 6.000 €


Fabio Hurtado Madrid, 1960

D'estil inconfusible, la seva temàtica amb imatges ambientades en els anys 20 i 30 és profundament evocadora i a l'observar els seus quadres ens sentim espectadors d'una escena de pel·lícula. Les protagonistes de les seves obres són normalment dones dinàmiques, d'aparença independent, que viatgen, que són de vacances o bé entregades a la lectura en una triada solitud. Personatges que ens contagien un afany de viure amb intensitat.

Presenta una quinzena d'obres.
Mides: de 44x31 cm a 97x150 cm
Preus: de 1.000 € a 14.000 €

volver atrás